BHV’ers bij fc Harlingen behalen certificaat online

31-07-2020

BHV’ers bij fc Harlingen behalen certificaat online

BHV First Aid verzorgt normaal gesproken de BHV training voor de vrijwilligers bij fc Harlingen. Echter, door het coronavirus kon de reguliere training op locatie dit jaar niet gegeven worden MAAR middels een BHV E-learning met eindtoets is er toch de mogelijkheid gecreëerd om het BHV certificaat met een jaar te verlengen.

De personen die vorig jaar hun BHV certificaat behaalden bij fc Harlingen kregen de uitnodiging om deel te nemen aan deze E-learning. Na succesvolle afronding van deze E-learning ontvangen de deelnemers alsnog hun BHV certificaat met een geldigheid van 1 jaar.

Deze toppers showen alvast trots hun verlengde certificaat, de overige deelnemers hebben inmiddels ook hun certificaat verlengd en anders kunnen ze dat deze week nog doen.

Natuurlijk hoopt fc Harlingen volgend jaar i.s.m. BHV First Aid weer een ‘normale’ BHV training met veel praktijkoefeningen te kunnen organiseren voor de vrijwilligers. Voor de start van dit nieuwe seizoen zijn er in ieder geval weer genoeg gecertificeerde Bedrijfshulpverleners op en rond de velden van fc Harlingen!