Clubinfo De club een warm hart toedragen

Vrienden van fc Harlingen

Binnen onze vereniging heeft een aantal personen, die de club een zeer warm hart toedragen, de “Vrienden van fc Harlingen” opgericht. Doel hiervan is om de vereniging een extra financiële impuls te geven om wensen en verbeteringen te realiseren.

De opbrengsten die Vrienden van fc Harlingen genereert, worden voor de hele vereniging gebruikt. Zo zijn onder andere de tassen van de (rest)senioren door Vrienden van fc Harlingen gefinancierd.

Hoe word je lid?

De inkomsten van Vrienden van fc Harlingen zijn afkomstig van donateurs. De contributie bedraagt € 50,- per jaar. Uiteraard mag je bijdrage ook groter zijn.

Iedereen die fc Harlingen een warm hart toedraagt kan lid worden: vaders, moeders, supporters en zelfs bedrijven. Print het aanmeldformulier uit, vul in en deponeer deze in de brievenbus in de hal van de kantine.

Wat krijg je ervoor terug?

Iedereen die lid wordt krijgt een leuke attentie, uiteraard in de clubkleuren van fc Harlingen. Daarnaast wordt je naam vermeld op fc-harlingen.nl en op het “Vrienden-bord” in de kantine.

Wil jij dus ook een steentje bijdragen om onze vereniging nog mooier te maken? Meld je aan!

PDF document: Aanmelding sponsoring_Vrienden van fc Harlingen_2016-2017
Word document: Aanmelding sponsoring_Vrienden van fc Harlingen_2016-2017