Agenda Staat genoteerd!

Meet en Greet fc Harlingen 1 en JO8

26-09-2021
13:00

Zondag 26 september speelt fc Harlingen 1 zijn eerste thuiswedstrijd in de reguliere competitie. De spelertjes van JO8 zijn uitgenodigd voor een Meet & Greet met de mannen van het eerste elftal.

De kinderen krijgen een blik achter de schermen, maken kennis met de staf én alle spelers van het eerste elftal. Vanaf 14.00 uur staan ze in de line-up van de wedstrijd fc Harlingen 1 – Bakkeveen 1 en mogen ze met de mannen hand in hand het veld oplopen richting de middenstip. Daarna mogen ze langs de kant de wedstrijd kijken. Na de wedstrijd is er de gelegenheid om handtekeningen te scoren!

Ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zijn vanaf 13.30 uur ook van harte welkom om dit tafereel vanaf een afstandje te bekijken.

De fotograaf zal zorgen voor een groepsfoto.