Agenda Staat genoteerd!

fc Harlingen 1 ontvangt Boornbergum

19-05-2019

fc Harlingen ontvangt Boornbergum

Komende zondag speelt fc Harlingen 1 haar laatste thuiswedstrijd in de reguliere competitie. Tegenstander is dan titelkandidaat Boornbergum. De winst op Terschelling van afgelopen weekend heeft onze jongens zelfvertrouwen gegeven op een goede afloop. Bovendien wil fc Harlingen sportieve revanche nemen na de eerdere nederlaag dit seizoen. Boornbergum zal het zeker niet cadeau geven, want na het verlies van Surhuisterveen zijn zij nog volop in strijd om de titel in deze klasse.

Uiteraard is iedereen weer van harte welkom om deel te nemen als twaalfde man. Het duel op sportpark Vierkantsdijk begint zondag om 14.00 uur, wedstrijdsponsor isĀ Fotografie Dorus Breidenbach.

Na de wedstrijd is er live muziek in de kantine en zal het rad van fortuin draaien. Kortom, alleen maar gezelligheid tijdens de laatste thuiswedstrijd van de mannen!

Wedstrijdposter fc Harlingen 1