Agenda Staat genoteerd!

Familieweekend 15/16/17 juni 2018

15-06-2018
18:00

Vrijdag 15 juni 2018 wordt het startsein gegeven voor het familieweekend. Een traditioneel weekend welke boordevol activiteiten, gezelligheid en muziek staat voor jong en oud.

Na het openingswoord van onze voorzitter Sandra de Melker wordt het startsein gegeven voor het eindtoernooi van het Walking Football. Elke woensdag staan de zestigplussers te oefenen en deze avond zullen zij het op gaan nemen tegen diverse clubs uit Friesland.

Maar ook de zeskamp is dit jaar terug! De zeskamp is een sportief spel, waarbij meerdere teams tegelijk verschillende onderdelen spelen. In een roulatie schema worden alle 6 de spellen gespeeld en de teams bestaan uit 5 personen.

De avond wordt afgesloten met Coverband Crossroads. Zij hebben een enorm repertoire aan nummers en speelt deze avond alle soorten muziek. Van dance classics tot Nederlandstalige feestmuziek en van rock&roll tot de hedendaagse popmuziek. Zij spelen onder andere de volgende stijlen: dance classics, 70’s, 80’s, 90’s, top-40, salsa, rock&roll, reggae, country, smartlappen, Nederlandstalige feest- en popmuziek, quickstep en stijldansmuziek.

Meer info volgt uiteraard nog maar de datum kan alvast in de agenda gezet worden!

Sponsoren